Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Halina11 Jaro Darecki (1450 niezalogowanych)
660 Postów
R. C.
(PACIFIC)
Wyjadacz
Pisz jasta sobie co chcesz.
Ale Norwedzy aż piszczą żebym przywiózł im trochę Polskich ,,parszywych" wędlin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
...a mnie sie wydaje,ze Jasta 102 to chyba sobie siedzi gdzies w jakims wiezieniu... no i ma dostep do internetu...nic nie robi tylko chlapie ta morda parszywa i zawsze ma czas...zawsze obecny... rzniety w dupsko wylewa te zale i obrzuca ludzi wyzwiskami....a co do jedzenia i polskiej zywnosci-jest on po prostu zazdrosny,ze sam nie moze,ze sie nie da.... przyzwyczajony do norweskiej paszy siedzi i pierdoli glupoty,bo coz innego mu pozostalo... Tak to widze... Jasko!-zazdroscimy Ci wiedzy,wklejanej elokwencji i statusu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(syloslo)
Wiking
Nie ma jak to poczytac wpisy burakow, ktorzy wpieprzaja sie w czyjas dyskusje...Chlopak chcial zasiegnac informacji a nie zostac atakowanym przez jakiegos pierdolca...Zazdroscisz ze chlopaka stac na wedliny ..Sam pewnie konserwy wpierdalasz...idz sobie zrob dobrze jak ci cos przeszkadza a nie psoj komus nastroju debilu...tez bym chciala si dowiedziec na ten temak.a tylko si zdenerwowalam ja jakiegos ...sami dokonczcie..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
szczęść wam Boże Polaki i Chamy jak wam te wędliny z TESCO, Biedronki itp smakują
no i produkty alkoholopodobne, czyli tzw polskie piwa i wódki
o smakach się nie dyskutuje
miętosił mnie tylko jeden problem
otóż dlaczego wódka Soplica mnie nie mierzi
niedawno całkiem przypadkiem przeczytałem, że jest to marka wódki produkowanej przez
Russkij Standard
Русский Стандарт i wszystko jasne, da się pić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(syloslo)
Wiking
Konserwy ci smakuja jasta ty MORDOCHLAPIE..nie rob wiekszego z suebie wiesniaka.i nie narzcaj komus swoich debilnych racji...nie boiszsie tak morda chlapac..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
szczęść wam Boże Polaki i Chamy jak wam te wędliny z TESCO, Biedronki itp smakują
no i produkty alkoholopodobne, czyli tzw polskie piwa i wódki
o smakach się nie dyskutuje
miętosił mnie tylko jeden problem
otóż dlaczego wódka Soplica mnie nie mierzi
niedawno całkiem przypadkiem przeczytałem, że jest to marka wódki produkowanej przez
Russkij Standard
Русский Стандарт i wszystko jasne, da się pić

"o smakach się nie dyskutuje" więc o co ci kur....chodzi ?
jak sam kupujesz w tesko,biedronce czy lidl-u to twój i tylko twój problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
syloslo napisał:
Konserwy ci smakuja jasta ty MORDOCHLAPIE..nie rob wiekszego z suebie wiesniaka.i nie narzcaj komus swoich debilnych racji...nie boiszsie tak morda chlapac..

Sylwio bo stachu był w hameryce , londonie i kazdej kuchni posmakował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
qantan napisał:
syloslo napisał:

Sylwio bo stachu był w hameryce , londonie i kazdej kuchni posmakował
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(syloslo)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów
sebastian sebastian
(sebaseba)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok